Restaurant Brigadéren

Restaurant Brigaderen – Historisk restaurant

Restaurant Brigaderen åbnede dørene tilbage i midten af 70’erne og er kraftigt inspireret af indretningen på resten af hotellet. Man fornemmer næsten hotellets og restaurantens historie gennem den intime og næsten nostalgiske atmosfære i rummet.

Restaurant Brigadéren er opkaldt efter Brigadér William von Halling, der tilbage i 1770 vendte tilbage til Danmark fra sine rejser i Indien med en stor formue og slaver, som han senere holdt fanget i hotellets kælder. Brigaderen havde både formue og fantasi til at bygge sin residens i 1783 i Aalborg – stedet, som er kendt som Brigadér Hallings Palæ. Palæet er i dag fredet i klasse A.

Alle kokke og tjenere i Restaurant Brigaderen, er enten færdiguddannede eller under uddannelse. Dette skaber en spændende og innovativ dynamik i restauranten, hvilket altid garanterer vores gæster en udsøgt og anderledes smagsoplevelse.

Brigaderen har et nøje udvalg af kvalitetsvine fra bl.a. Frankrig, Italien, Spanien og Australien bl.a. anbefaler  Restaurantchefen ”Domäne Wachau”, en hvidvin fra Østrig. Vinen er elegant tør, medium fyldig og med smag af modne æbler og pærer. Derudover anbefales rødvinen ”Clancy’s Red”, en bouquet med nuancer af chokolade, modne blommer og violer samt en frugtfyldig og afbalanceret smag.

Hver dag tilbyder Restaurant Brigaderen en valgfri kop kaffe og dagens kage til kun 60 kr. Kom ind forbi og nyd den fantastiske atmosfære.

Alle er velkomne.

Bordbestilling

Restaurant med lyst loft Restaurantens åbningstider er:

Mandag-lørdag: 11.30 – 14.00 & 17.30-21.30
Søndag: Lukket

Kontakt restaurant Brigaderen på telefon nummer 98 120011 eller på restaurant@helnan.dk