À la carte

         

Forretter

Fisketapas bestående af
krebsehalesalat, rulle af laks og spinat, marineret tun
serveret med grøn urteolie
Kr. 110,-

Kulmule på bund af svampe med friske blå muslinger
samt Noilly prat sauce
Kr.98,-

Varm bruschetta med parmaskinke,
tomat og olivenolie samt hvidløg
Kr. 95,-

Dagens suppe
(spørg tjeneren)
Kr. 85,-

Hovedretter

Wienerschnitzel
med ærter og pommes sauté samt smør sauce
Kr. 198,-

Steak af oksemørbrad med madagascarpeber sauce
årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Kr. 265,-

Rib-eye steak 300gr.
håndskårne fritter og ægte béarnaise
Kr. 285,-

Braiseret kalvespidsbryst hertil
selleri crème, årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Kr. 210,-

Kulmule på bund af svampe
og friske blåmuslinger samt Noilly prat sauce
Kr. 205,-

Frisk pasta med hjemmelavet kødboller
i tomatsauce hertil parmesan og basilikum
Kr. 165,-

Vegetar tærte
med svampe og kikærter
Kr. 138,-

Desserter

Hindbær Cheesecake
serveret med vaniljeis
Kr. 95,-

Chokolademousse på bund af bær
hertil jordbærsorbet
Kr. 89,-

Hasselnøddekage
serveret med pistacieis
Kr. 89,-

Ostetallerken med oliven
Kr. 98,-