Sammensæt din egen menu

Se herunder og bliv inspireret til den næste fest. Menu og priser er vejledende, da vi altid er behjælpelige med at finde den perfekte menu til lige præcis jeres arrangement.

Ring og hør nærmere på 98 12 00 11, send en mail til restaurant@helnan.dk eller kig ind forbi og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen

Valg af retter

Forretter:

Variation af Nordsø fisk
som tatar, rulle og røget- hertil ricotta/basilikumcreme. 

Carpaccio af oksemørbrad
serveret med salat, pinjekerner, parmesan ost og pesto

Lun fiskelasagne
af slethvar, laks og jomfruhummer haler serveret med safran ceme (+15,- pr.couv) 

Ristet pighvarfilet
med spinatskum og lakserogn (+20,- pr.couv) 

Alle forretterne er serveret med hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter:

Kalvemørbrad fra Himmerlands kødkvæg
indbagt i spinatsouffléfars og parmaskinke
- hertil rødvinsglace og kartoffleroulade.

Dansk Angus oksefilet
med trøffelsky og kartoffel toppe

Oksemørbrad fyldt
med unghanebryst og soltørrede tomater
- hertil timian sky og pommes røsti (+20,- pr.couv) 

Helstegt hjortefilet
med nøddekartofler og portvin sauce (+25,- pr.couv) 

Alle hovedretter servers med årstidens grøntsager

Desserter:

Champagnekage
med jordbærsorbet og mandelknas

Nødderoulade
med pistacieis og marinerede bær

Sæsonens desserttallerken
med kage, mousse, is og frisk frugt (+ kr. 10,- pr.couv.)

Chokoladefondant
med vanilje og friske bær (+10,- pr.couv.)

2 retters menu 299,-

3 retters menu 345,-