Buffeter

Buffet A

Serrano skinke
med melon og oliven

Røget torskefilet
med grønsagsterrin

Varmrøget peberlaks
med urtedressing

Marineret perlehønebryst
med mango creme

***

Lammeculotte
med timiansky

Kalvefilet
med svampesauce

Indbagt skinke og porre
i butterdej med frisk ost

Gratinerede kartofler

Blandet salat

***

Udvalg af danske oste

Frugt tærte
med cremefraiche

Pris pr. person 275 kr.

Buffet B

Tiger rejer
marineret hvidløg og citron

Oksecarpaccio
med pinjekerner, trøffelolie og parmesan ost

Kold rødtungefilet
fyldt med laks samt urtedressing

Røget dyrkølle
med grønne tomater

Salat af poulardbryst
med bacon og feta ost

***

Kalveculotte
med rødvinssauce

Oksefilet
gratineret med ricotta ost

Indbagt svinemørbrad
med svampesauce

Råstegte kartofler

Kartoffelroulade

Salatbar

***

Nordjyske oste
fra Sønderhave

Chokoladetærte
med hindbærsorbet

Æbletærte
med kanelcreme

Pris pr. person 310 kr.

Buffetforslagene er baseret på minimum 30 personer.