Konference på første klasse

Du sikrer, at din konference får de bedste muligheder, ved at finde de bedste faciliteter. Helnan International Hotels kan tilbyde sådanne faciliteter. Vi sætter scenen, og sammen skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov. Når konferencen skal nå toppen, bør Helnan International Hotels være valget.

Konfer 1 Konfer 2
Konferencer i Aalborg Konferencer i Aarhus

Scenen er sat for en god konference

I Helnan-kæden vægtes historie og smukke omgivelser meget højt. De fleste af koncernens hoteller har en særpræget historie, der kan ses gennem stedet, som ringende på en oversavet træstamme. Historien giver atmosfæren, omgivelserne giver mulighederne. Muligheder for aktivitet eller idyl.

I Helnan-konceren har vi stor erfaring med afvikling af konferencer. Vi har gennem de seneste mange år afviklet alt fra små forretningsmøder til store konferencer. Denne ekspertise stiller vi til din rådighed og uddanner vores personale efter. Personalet er altid til rådighed, og vil sørge for at alt forløber strålende, og ingen mangler noget.

Helnan Hotels tilbyder konferencelokaler i alle afskygninger. Lokaler til små forretningsmøder eller lokaler med plads til over 500 personer. Al teknikken bliver stillet til rådighed i form af AV-projektere, overheads, trådløst net og selvfølgelig forplejning med isvand, blokke og penne.

Styrk sammenholdet

Forholdene omkring vores hoteller er bundet til en vis elegance. Omgivelserne er smukke, og indbyder til aktivitet. Bøgeskove, strande og meget mere omgiver hotellerne. Det giver en særlig mulighed for at benytte de udendørs omgivelser som en del af konferencen. Gennem nogle af landets førende selskaber indenfor teambuilding og coaching, stiller vi en række aktivitetsmuligheder til rådighed. Teambuilding kan være med til at styrke sammenholdet i gruppen, og udvikle dine medarbejderes kompetencer. Sammen skræddersyr vi et forløb, der passer til jeres firma.

Det vil glæde os meget, at kunne byde jer velkommen til konference på Helnan International Hotels!