Hoteller i Danmark

Helnan International Hotels har etableret sig som en af branchens tunge drenge. Gennem visionære drømme og hårdt arbejde, har Helnan International Hotels formået at skabe et koncept, der har skabt anerkendende blikke hos deres kollegaer i hotelbranchen. Men historien startede i det små.

Hotel 2
Hoteller i Aarhus
Hotel-aalborg
Hoteller i Aalborg

Fra opvasker til direktør

Enan Galaly er grundlægger af Helnan International Hotels, og manden, der om nogle, kender alle sider af hotelbranchen. For da Enan Galaly i 1967 satte foden på dansk jord, startede han med hænderne i sæbe, og tjansen som opvasker. Med en uovertruffen vindermentalitet klatrede Enan hurtigt op ad rangstigen i hotelbranchen. Som 29-årig stod Enan på toppen af Hotel Hvide Hus, som koncerndirektør. I 1982 blev Helnan International Hotels grundlagt, på de erfaringer, som Enan havde arbejdet sig igennem. Det nuværende hotelimperium så dagens lys.

Overnatning på første klasse

Hotelkædens hoteller lever efter sloganet ”Symbolet på skandinavisk gæstfrihed.” En gæstfrihed som udleves i førsteklasses omgivelser på de nuværende femten hoteller. Alle hoteller har fire eller fem stjerner ved sit navn. De fleste af hotellerne bærer på en særlig historie, som Helnan-kæden værdsætter. Historien er med til at give stederne en speciel atmosfære.

International succes

Siden 1982 har flere og flere hoteller kunnet skrive Helnan på navneskiltet. Succesen har medført en nuværende tilstedeværelse i Danmark, Sverige, Østrig, Tyskland, Marokko og Egypten. Særligt Danmark og Egypten har stor tilstedeværelse, grundet Enans tilknytning hertil.
Helnan International Hotels forsætter sit vokseværk, og har på nuværende tidspunkt mange projekter i støbeskeen. Som Enan Galaly selv siger; ”vi har kun taget de første skridt på en lang rejse.”

Dedikeret personale

Helnan International Hotels sætter høje standarder for deres personale. Alle ansatte gennemgår en oplæringsproces, der skal sikre, at den høje standard som hotellerne lover, bliver udøvet. Hotelkæden gør en dyd ud af at sammensætte og ansætte personale af forskellig nationalitet. En forskellighed, der skaber forståelse og styrker sammenholdet.

Det vil glæde os meget, at kunne byde dig velkommen på et af vores hoteller!